Núria Payola es proclama campiona d'Europa absoluta amb la selecció espanyola

La jove olotina del SOS Sant Joan es va penjar una medalla d’or i una altra de plata en dues modalitats de relleus al Campionat d’Europa de socorrisme i salvament esportiu. El proper repte és pujar a un podi absolut internacional en proves individuals. En declaracions a Ràdio Olot, Payola diu que es veu capaç d’aconseguir-ho.


Núria Payola continua destacant en el món del salvament i socorrisme esportiu. L’olotina, que s’entrena i competeix amb el SOS Sant Joan, ha acabat d’arribar de l’Europeu de Riccione (Itàlia), on no va poder guanyar cap medalla individual, però sí de selecció. Amb el combinat espanyol, Payola va ser campiona d’Europa de salvament en la prova de relleus taplin i medalla de plata en tub de platja. Ho explicava així en una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


Núria Payola va acabar el Campionat d’Europa amb un bon regust i amb ganes de la propera competició internacional. No serà fins l’any que ve, al mateix lloc (Riccione), però en un Campionat del Món. Ara descansarà un mes, però a partir d’aleshores ja prepararà a consciència un 2020 que ha de ser important per a ella. Disputarà el seu segon Mundial com a absoluta; l’any passat ja va quedar setena del món a Austràlia i el que ve vol aspirar a tot.


Núria Payola, de 20 anys, tot just ha disputat la seva segona temporada com a socorrista absoluta i és una de les millors de tot l’Estat. Habitual amb la selecció espanyola des de categories inferiors, l’olotina posseeix tres rècords d’Espanya. Aquest 2019, va fer un pòquer d’ors a l’Open Internacional de Torrevella i en va guanyar tres al Campionat d’Espanya absolut. El seu equip, el SOS Sant Joan, és el vigent subcampió estatal.

Escolta el ‘Tercer Temps’ a Spotify!

Respon