Olot 0 - Oriola 1: apunten a la part alta i es disparen al peu

Els olotins perden a casa contra el cuer i trenquen una sèrie de nou jornades consecutives puntuant
| 8 de desembre de 2019

Els olotins perden a casa contra el cuer. Podien haver arreglat una mala primera part amb un gol de penal d'Hèctor Simón just després del 0-1 dels alacantins, però el migcampista ha fallat des dels onze metres. Els de Garrido trenquen una ratxa de nou jornades sense perdre i desaprofiten l'oportunitat d'acostar-se més a la zona de play-off. Ara, és a cinc punts.

Vivancos ha tornat a ser titular per tercera setmana seguida (Nuri Marguí/UEO)

"Hem desactivat l'Olot", deia l'entrenador de l'Oriola just després del partit. José Francisco Grao 'Pato' felicitava el seu equip per haver sabut jugar contra la millor defensa de la lliga i contra un equip que feia més de dos mesos (nou setmanes) que no perdia. Els seus jugadors, en canvi, feia tres mesos que no guanyaven i la segona victòria de la temporada l'han aconseguit contra pronòstic a l'Estadi Municipal d'Olot. L'Oriola hi ha posat més intensitat i més efectivitat, i amb aquesta recepta ha fet bo el 0-1 que ha marcat Solano al minut 39 de la primera part.

I això que poc després el gol visitant hauria pogut quedar neutralitzat. Natalio ha rebut una empenta quan intentava rematar una centrada procedent de la banda dreta i l'àrbitre ha xiulat penal. Al límit del descans i gairebé en la jugada següent del 0-1, l'Olot ha tingut l'oportunitat de reiniciar el partit, però aquesta vegada Hèctor Simón no ha estat encertat des dels onze metres i ha enviat el xut a fora. A la segona meitat, els vermells ho han intentat, però no han sabut llegir bé ni el partit ni el que els demanava el seu entrenador. Garrido ha fet entrar Arimany i ha enviat Vivancos de davanter amb la intenció de penjar pilotes a l'olla i de centrades n'hi ha hagut ben poques. L'entrenador de l'Olot, Raúl Garrido, explica el partit d'aquesta manera.

S'acaba una gran ratxa

L'Olot no ho ha pogut arreglar, s'ha anat quedant sense temps i ha acabat lamentant una derrota molt dolorosa. És contra el cuer, és la primera després de nou jornades consecutives puntuant i li impedeix posar pressió als equips de la part alta. Els olotins ja els havien apuntat, però s'han equivocat a l'hora de disparar. El tret ha estat al peu. Garrido ha arribat a demanar perdó a l'afició.

Després de la derrota contra l'Oriola i de la resta de marcadors, l'Olot acaba la jornada onzè classificat. És a cinc punts del play-off d'ascens i es manté a set punts del play-out i a nou de la zona de descens directe que marca l'Hércules. El Llagostera, el proper rival, dissabte que ve a fora de casa, és dos llocs i dos punts per sobre a la classificació.