Olot 1 - Espanyol B 1: un altre punt insuficient salvat a última hora

Els olotins tornen a superar el seu rival en tot menys en el marcador i acaben empatant en el 91'
| 13 d'octubre de 2019

Els olotins tornen a superar el seu rival en tot menys en el marcador. En aquesta ocasió, un gol d'Álvaro Salinas en el 91' ha empatat el 0-1 que l'Espanyol B havia marcat al final de la primera part. Garrido, molt enfadat a la sala de premsa, ha demanat efectivitat i ambició a la plantilla.

Garrido, després del partit d'avui

Les declaracions de Raúl Garrido

Si algú mereixia guanyar, era l'Olot. Però qui ho feia al minut 90 era l'Espanyol B. I si no hagués estat per un gol in extremis d'Álvaro Salinas hauríem parlat d'una altra derrota molt cruel. Per sort, s'ha repetit el guió de la setmana passada i els de Raúl Garrido han salvat un punt sobre la botzina. Ara bé, una jornada més, poc botí pel joc que ha fet l'equip olotí. L'entrenador valencià ha esclatat enfadat a la sala de premsa.

"No es pot perdonar"

L'Olot ha gaudit dels millors minuts del partit a la primera part. Especialment del 5' al 20', els garrotxins han estat amos i senyors de la pilota, han insistit constantment a arribar amb perill a la porteria d'Adri López i han tingut diverses ocasions de gol. Hèctor Simón no ha pogut definir una gran passada de Natalio, Kilian Grant, molt protagonista com a carriler dret, ha disparat alt dues vegades, Pep Chavarría ha fet lluir el porter de l'Espanyol B amb un xut des de la frontal... Han estat les més clares d'un Olot, que, una setmana més, ha pecat de falta d'efectivitat.

El gol de l'Espanyol B ha arribat a tres minuts del descans per culpa d'un error defensiu. Moha Ezzarfani ha robat la cartera a Carles Mas quan el central protegia una pilota a la línia de fons, ha aixecat el cap i ha vist sol a Ferran Jutglà, que ha marcat el 0-1 a plaer. El gol ha estat un cop molt dur per als olotins, que a la segona part no han fet el seu millor futbol. Han disposat de poques oportunitats, però cap al final Kilian ha enviat un xut al pal i ja al temps de descompte han aprofitat la que han tingut. Després d'un possible penal a Xumetra, Kilian ha rebut la pilota, ha arribat a la línia de fons i ha donat l'1-1 a Álvaro Salinas, sol a la línia de gol.

El gol d'Álvaro Salinas i la seves paraules

Salinas s'ha estrenat com a golejador amb l'Olot (Nuri Marguí/UEO)

La classificació

Amb l'empat, l'Olot suma 9 punts i se situa tretzè a la classificació. Baixa una posició, però guanya un punt respecte de la zona de descens, que ara s'allunya a tres. El play-out és a dos i el play-off ja és a sis. Diumenge que ve, els de Garrido jugaran al camp del Badalona, el cuer, que aquesta jornada, ja amb Manolo González a la banqueta, ha empatat al camp de la Nucia.