Olot 1 - València Mestalla 0: patir per gaudir!

L'Olot es defensa com pot fins al final del partit i fa bo el gol de córner d'Alan Baró a la primera part
| 22 de setembre de 2019

L'Olot es defensa com pot fins al final del partit i fa bo el gol de córner d'Alan Baró a la primera part. Els de Garrido es retroben amb la victòria després de tres jornades sense guanyar i escalen fins a la novena posició a la classificació.

Peque, com Comas, ha disputat el seu segon partit consecutiu de titular (Nuri Marguí / UEO)

Així va sonar el gol d'Alan Baró narrat per David Planella a Ràdio Olot

El València Mestalla ha tingut més la pilota, però l'Olot s'ha quedat amb els tres punts. És la llei de la Segona B. Els olotins ja saben de què va la història i després de dues setmanes seguides sense premi, avui, que han dominat menys que altres vegades, han aconseguit la victòria. Ha estat gràcies al gol que Alan Baró ha marcat al minut 26 de la primera part. El central ha rematat una centrada de córner d'Hèctor al primer pal i ha superat Cristian Rivero. L'1-0 ha deixat tocat el filial del València, que fins aleshores havia tingut més arribades, però poc perill, a la porteria de Pol Ballesté. L'entrenador, Raúl Garrido, ha quedat molt satisfet amb la primera part del seu equip.

L'Olot ha estat més complet; ha atacat quan ho ha necessitat, ha marcat i s'ha defensat gairebé tota la segona part. El Mestalla ha acabat tancant l'Olot al seu camp, però els de Raúl Garrido han demostrat que també saben patir. S'han oblidat de les desconnexions que els havien perjudicat a Cornellà i a Castàlia, i a casa contra el Lleida, i han resistit fins al final.

Canvi de sistema

L'Olot ha apostat per primera vegada a casa per un 4-3-3. Arnau Comas, que la setmana passada havia debutat com a lateral dret, s'ha situat de pivot i ha format mig del camp amb Masó i Hèctor, més alliberats. A davant, Xumetra i Peque, que ha tornat a fer un bon partit, han escudat Natalio, que només ha tingut una ocasió, i a darrere, Blázquez i Chavarría, als laterals, i Carles Mas i Alan Baró, com a centrals, han format la línia de quatre. Precisament, Baró ha estat el gran protagonista. Pel gol i per l'incombustible treball defensiu. Garrido l'elogiava així.

"Tranquil·litat"

Després de dues derrotes consecutives, l'Olot ha tornat a guanyar. És la segona victòria i permet als garrotxins arribar als set punts i ubicar-se a la primera meitat de la taula, novè, a tres punts del play-off i a quatre del descens. Garrido diu que el triomf els dona "tranquil·litat".

El proper partit

Diumenge que ve, l'Olot s'enfrontarà a la Nucía, que avui ha patit la primera derrota de la temporada al camp del Sabadell (1-0).