Olot 3 - Atlètic Llevant 0: la golejada que feia temps que mereixien

El doblet de Xumetra i el gol de Salinas acosta els olotins a només tres punts del play-off d'ascens
| 24 de novembre de 2019

Els olotins esclaten contra el filial del Llevant amb un doblet del millor Xumetra i un gol de Salinas. La victòria allarga a vuit les jornades sense perdre i acosta l'equip de Garrido a només tres punts del play-off d'ascens. El descens directe ja queda a nou punts.

Xumetra ha marcat dos gols (Nuri Marguí/UEO)

Així vam viure la golejada a Ràdio Olot

La narració dels gols de David Planella

La crònica del partit

Ja fa dos mesos que l'Olot no perd, i abans de començar aquesta ratxa de vuit jornades seguides sense conèixer la derrota, ja havia merescut molt més. Avui, contra l'Atlètic Llevant, els de Raúl Garrido han explotat. Han madurat el partit i, després d'una primera meitat de molt de control, les ocasions han caigut pel seu propi pes en començar la segona. L'efectivitat l'ha firmat Jordi Xumetra, autor del gol que ha obert la golejada i autor del gol que l'ha tancada. L'extrem, reconvertit a davanter centre, ha inaugurat el marcador amb un gran xut des de la frontal. Al minut 4 de la represa, ha ajustat la pilota al pal dret de la porteria d'un Cárdenas que no hi ha pogut arribar, i al minut 30, ha fet el 3-0 rematant, sol al segon pal, una centrada de Peque.

Entremig dels dols gols de Xumetra, l'altre davanter d'avui, Álvaro Salinas, ha anotat el 2-0 de la tranquil·litat. L'alacantí ha aprofitat una passada de Jose Antonio Soler al cor de l'àrea petita.

A l'altre costat, l'Atlètic Llevant ho ha provat més amb el cor que amb el cap, però mai no ha fet la sensació de poder posar en perill la victòria de l'Olot. Per al tècnic dels olotins, Raúl Garrido, justa i merescuda.

A tres punts del play-off

Amb la victòria, l'Olot només avança una posició a la classificació (ara és novè), però s'acosta a tres punts de la zona de play-off d'ascens. Mai hi havia estat tan a prop aquesta temporada.

I, de retruc, l'Olot també s'allunya molt del descens directe. L'Hércules, quart per la cua i proper rival del conjunt olotí, ja té fins a nou punts menys. El play-out, amb el Nàstic d'inquilí, és a set.