Olot acollirà més de dues-centes activitats culturals i d’oci durant aquest estiu

És una mitjana de dues propostes al dia. La majoria són gratuïtes, a l’aire lliure i familiars. Entre elles hi ha els cicles del Circ, Música als Masos o d’activitats familiars a les places. Durant els pròxims mesos també es podrà veure Germà Negre, el Pot Petit, Marina Rossell, Roger Mas o el nou espectacle de Toti Toronell. 

Imatge: Pau Masó


Des de fa uns anys, Dinamig i l’Institut de Cultura d’Olot s’uneixen per presentar conjuntament el grapat d’activitats d’estiu que presenta la ciutat. Aquest 2019 tornaran a ser més de dues-centes, és a dir una mitjana de dues per dia. Entre elles hi ha cicles com el Circ a les Places, Música al Parc, A les places amb família o Música als Masos. Totes elles són propostes que es repeteixen any rere any i que segons, el regidor de Cultura, Pep Berga, tenen un denominador comú.

 

Entre les novetats d’aquest any hi ha la possibilitat d’utilitzar el whatsapp per rebre avisos de la programació de manera setmanal. Ho explica el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

 

Entre les propostes que van de juny a setembre hi ha activitats destacades com el concert del Pot Petit el 6 de juliol a la plaça de Braus, l’actuació de Germà Negre a la plaça Major el pròxim 15 de juny o altres concerts com els de Marina Rossell o Roger Mas al volcà de Sant Francesc. També hi ha propostes teatrals com l’última de l’olotí Toti Toronell o els LAP d’estiu. A més, també sobresurten activitats com una diada per aprendre a fer surf al Firal Petit, curses d’orientació per les places d’Olot o la primera final de la lliga catalana de Crossfit el 27 i 28 de juliol.

Respon