Olot activarà els lectors de matrícules del centre de la ciutat el 2019

Olot no preveu posar en marxa els lectors de matrícules del centre de la ciutat fins a principis de l’any que ve. Hi haurà dues càmeres situades al carrer Sant Rafel i al Firalet. Amb aquest sistema es controlarà l’entrada de vehicles al Nucli Antic i es multarà aquells que no tinguin permís.

 


Les càmeres lectores van acompanyades d’uns panells informatius. De moment, fins a final d’any, el consistori posarà en marxa aquests panells amb missatges per als conductors. Entrat el 2019, l’Ajuntament preveu començar a treballar per posar en marxa els lectors i blindar el centre d’Olot de tots aquells vehicles que no tinguin autorització. El regidor de mobilitat és Josep Gelis.

 

La posada en marxa dels lectors de matrícules suposarà un volum de feina important per al consistori. Caldrà que tots els veïns i conductors que tenen autorització per entrar amb els seu vehicle al centre d’Olot, passin per l’Ajuntament a renovar-lo.

 

A l’espera que es posin en funcionament, l’Ajuntament ja ha acabat la instal·lació dels lectors. Estan situats en dos punts, a l’entrada del carrer Sant Rafel i a l’accés pel carrer de Bolós. Els lectors de matrícules substituiran les pilones que actualment barren el pas als conductors.

 

One Response to “Olot activarà els lectors de matrícules del centre de la ciutat el 2019”

  1. Francisco García Granados

    Los que tenemos la tarjeta de minusvalía tampoco tenemos permiso

    Respon

Respon