Olot acull per primera vegada una exposició de Dolors Puigdemont

L’artista d’Amer exposa la seva obra a l’Hospici. Es caracteritza per les figures metàl·liques de grans dimensions que Puigdemont elabora a partir dels sentiments i emocions més personals. L’exposició s’inaugura aquest dissabte i es podrà visitar fins al mes de maig. 

Dolors Puigdemont amb les seves obres (Pau Masó)


Cinc grans cossos fets de malla metàl·lica pengen al mig de la Sala Oberta de l’Hospici. Cinc figures que es mouen suspeses a l’aire i que hipnotitzen a través del seu moviment rotatori. Són emocions fetes obres d’art. Dolors Puigdemont reprodueix les seves vivències més personals a través d’estructures de gran format. Ella mateixa explica com es va inspirar per dur a terme una exposició que porta per nom “Cossos. Rodant i penjant d’un fil entre el Puigsacalm i el Puig Rodó”.

 

Puigdemont va néixer a Amer i ha viscut part de la seva infantesa a la Vall d’en Bas. Ha exposat a Barcelona, Girona o Reus. I també a Berlín, Madrid, Colònia o Mont-real. Ara ho fa a Olot amb una exposició, que segons la directora dels Museus de la ciutat, Montse Mallol, pot servir per “calmar l’ànima”.

 

L’exposició de Dolors Puigdemont s’inaugurarà aquest dissabte i es podrà veure fins al 19 de maig. Durant aquests quatre mesos s’han programat activitats paral·leles. Hi haurà una visita guiada i dos concerts de petit format a la mateixa sala on s’exposa l’obra.

Respon