Olot acull una exposició que transforma les obres d'art en olors

Es tracta d’una mostra de l’artista Nasevo que vol posar en relleu la importància de l’olfacte. S’exposen les obres d’aquest artista sord de naixement que tradueix les seves peces en fragàncies. Es tracta d’una proposta que estarà fins al 22 d’abril al Museu de la Garrotxa i que va sortir del Consell Escolar d’Olot.  

L’exposició de Nasevo es podrà veure fins al 22 d’abril (Olot Cultura)


Convertir els colors en olors. Entendre una obra d’art olorant-la. Olorar en lloc de mirar una peça. Aquesta és l’essència de l’exposició que des d’aquest cap de setmana es pot visitar a Olot. Una mostra de l’artista Nasevo (Ernest Ventós) que té l’objectiu de posar en relleu el sentit de l’olfacte. Nasevo és sord de naixement i ha creat un llenguatge a través del nas. Ho explica la seva filla, Gina Ventós.

Nasevo al costat de la seva filla Gina (Pau Masó)


L’exposició porta per nom “Ciència i essències” i és molt didàctica. De fet, per aquest motiu, ha aterrat a Olot. El Consell Escolar de la ciutat va ser qui va demanar que es portés una iniciativa d’aquestes característiques. Ho explica un dels tècnics de l’Institut Municipal d’Educació, Aniol Sellabona.

 

L’exposició de Nasevo s’ha inaugurat aquest cap de setmana i es podrà visitar fins al 22 d’abril a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa.

Respon