Olot busca la manera de fer la cavalcada de Reis: “Hem de ser capaços de preparar la ciutat perquè puguin arribar”

L’Ajuntament d’Olot espera que la Fira de Sant Lluc sigui l’última activitat que s’hagi de cancel·lar d’aquí a final d’any. Juntament amb Els Catòlics, ja estudia com organitzar l’arribada dels Reis Mags. L’última opció de totes és anul·lar-la i l’entitat organitzadora està pensant diferents formats de cavalcada.


Olot voldria tenir un Nadal més o menys normal. Per això, el regidor de Promoció, de la Ciutat, Estanis Vayreda, diu que l’Ajuntament treballa amb la idea d’organitzar la Fira del Pessebre i la pista de gel a la plaça Major.


La gran incògnita a hores d’ara és què passarà amb la cavalcada de Reis, que provoca grans aglomeracions de gent als carrers de la ciutat. L’arribada dels Reis Mags va a càrrec d’Els Catòlics i l’Ajuntament respecta les decisions que pren cada entitat organitzadora amb els seus actes, sempre i quan estiguin avalades pels protocols de Sanitat. En el cas de la cavalcada, Estanis Vayreda diu que per la ciutat és prioritària i que Els Catòlics estan buscant la manera de poder-la fer.


Més enllà d’anul·lar la Fira de Sant Lluc, aquesta setmana el CIT ja va cancel·lar la rua de carnaval del 2021. De cara a l’any que ve, l’Ajuntament treballa per organitzar tots aquells actes que s’han anul·lat durant el 2020. Això sí, adaptant-los a la situació derivada de la pandèmia.

Respon