Olot celebra el seu primer Fòrum Intercultural, punt de trobada de les cultures a la ciutat

Olot celebra per primer cop un Fòrum intercultural per crear un punt de trobada entre les cultures que conviuen a la ciutat. Aquesta edició està dedicada a donar a conèixer l’Islam ja que es considera que no hi ha prou informació d’aquesta religió.

forum_intercultural 

El Fòrum Intercultural d’Olot l’han creat diferents entitats amb la finalitat de poder compartir amb els veïns i veïnes de la Garrotxa diferents temes entorn a la convivència intercultural. Des del Fòrum, Carol Astudillo, ha explicat que des dels diferents organitzadors, es va creure que era important i necessari fer un fòrum d’aquest estil un cop a l’any com a mínim.

Al fòrum d’aquest any hi participaran l’imam de la mesquita d’Olot, Rahal Hoummi, el professor d’alcorà, Saja Touray i l’estudiosa del món musulmà Dolors Bramon. ‘Tots i totes som Olot’ va ser el lema escollit pels organitzadors i ho van fer amb la finalitat de reivindicar la ciutat per a totes les persones que la conformen. El fòrum es farà aquest dissabte a les 5 de la tarda al Casal Marià. Al final de l’activitat hi haurà un berenar obert a tothom.

Respon