Olot compleix 100 dilluns recordant els presos polítics

Unes 300 persones es van reunir davant l’ajuntament en les trobades setmanals que ja gairebé dos anys que duren. Es tracta d’una protesta permanent que van iniciar ANC i Òmnium Garrotxa. Aquest dilluns s’ha fet una cassolada i també hi ha hagut, com és habitual, actuació musical.

Imatge de la concentració d’aquest dilluns (Pau Masó)


“La força de la gent” ja fa 100 dilluns que es fa sentir a Olot. La cançó del Tsunami Democràtic ha servit aquest dilluns per commemorar el centenar de dies que porten els olotins protestant contra l’empresonament del govern de l’1 d’octubre. La concentració d’ahir va ser la primera després de les mobilitzacions post-sentència. Va comptar amb unes 300 persones i es van poder sentir paraules sobre els últims dies que ha viscut el país.

 

A més de paraules, aquest dilluns també hi va haver cassolada. Des de fa gairebé dos anys, centenars d’olotins es troben cada dilluns davant el consistori per condemnar l’empresonament dels presos polítics i reclamar la seva llibertat. Una iniciativa que es repeteix a molts pobles i ciutats des de l’empresonament dels Jordis el novembre del 2017.

 

Respon