Olot confirma la “normalitat cultural” amb la nova programació de primavera

L’Ajuntament afirma que l’àrea de cultura ha “après” a adaptar-se a la pandèmia i que això s’evidencia en un trimestre que presenta més d’un centenar d’activitats entre concerts, teatre, dansa o exposicions. Fins al juny, es podrà gaudir del Sismògraf, Emma Vilarasau i Jordi Bosch, Clara Peya o nous projectes als Museus d’Olot. 

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el responsable de l’àrea de cultura i educació, Ricard Sargatal (Pau Masó)


Igual que la primavera, la cultura torna a florir a Olot. En la presentació de la nova programació per l’abril, maig i juny, l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, i el director de l’àrea de cultura i educació d’Olot, Ricard Sargatal, han volgut marcar un punt d’inflexió.

 

Més de cent activitats culturals tindran lloc durant el pròxim trimestre de la mà, també, de les entitats de la ciutat. Estaran repartides entre totes les arts: música, teatre, dansa, exposicions o poesia permetran que la ciutat d’Olot pugui recuperar el ritme cultural que hi havia abans de la pandèmia. De fet, entre les propostes més destacades hi tornen a haver obres teatrals de gran format com ‘La Cabra, o qui és la Sílvia’, protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch; o ‘De què parlem quan no parlem de tota aquesta merda?’, produïda pel TNC juntament amb la companyia La Calòrica.

Música a l’aire lliure

Pel que fa a la música, destaca el concert que Clara Peya i Vic Moliner faran el 19 de juny a la plaça de braus.

Nous projectes als museus

La programació de primavera també seguirà apostant per la música clàssica i per nous projectes als Museus d’Olot. S’impulsaran tallers gratuïts d’artesania i un projecte participatiu.

 

També en l’àmbit de lletres, es vol impulsar la planta baixa de la Biblioteca amb actes sobre música i poesia. Durant els pròxims tres mesos hi passaran espectacles de poesia medieval, contemporània i teatralitzada. Les entrades per a tots els espectacles de la nova programació cultural d’Olot es podran comprar a partir del pròxim dimarts 6 d’abril. Els membres de la Societat Anònima ja poden adquirir les entrades, de manera preferent, aquest mateix dimarts.

 

Respon