Olot confirma que hi haurà programació cultural aquest estiu

Per exemple, es preveu que hi hagi circ a les places i concerts al Parc Nou. L’alcalde de la ciutat ha explicat a Ràdio Olot que, tot i la pandèmia, no es deixarà de fer la programació de la Cua del Drac. Això sí, ha assegurat que s’haurà d’adaptar als requisits sanitaris que s’exigeixin.

L’Ajuntament d’Olot prepara la programació cultural d’estiu (Josep Torrent)

 


El que en un principi semblava impossible, tot apunta que podrà ser realitat. L’evolució favorable de la pandèmia ha portat a l’Ajuntament d’Olot a preparar una programació d’estiu amb part de les activitats que ja es feien habitualment com per exemple el circ a les places o els concerts de música al Parc Nou. El consistori està preparant un programa adaptat de les activitats estiuenques de la Cua del Drac. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Berga aclareix, però, que totes aquelles activitats que es facin seguiran escrupolosament els requisits de seguretat i higiene que es demanin.

 

Pel que fa als equipaments culturals, el Teatre Principal està previst obrir-lo al setembre. Per altra banda, l’Ajuntament sí que preveu obrir la Sala Torín durant l’estiu. Es farà amb les limitacions d’aforament i mesures d’higiene i seguretat necessàries.

Respon