Olot Cultura crea un nou abonament personalitzat i exclusiu

S’anomena “Societat Anònima” i costarà 25 euros. Els usuaris es beneficiaran d’un descompte del 25% en tots els espectacles i d’activitats úniques com converses amb artistes. Els membres del nou abonament també podran comprar entrades abans que el públic general.

Presentació de l’abonament amb l’alcalde Pep Berga i el director de l’ICO, Ricard Sargatal (Olot Cultura)


Fins ara, els amants de la programació d’Olot Cultura havien de triar entre abonaments tancats i específics. Ara podran seleccionar les obres que vulguin amb un descompte del 25% en el preu dels espectacles. Aquesta és la principal característica del nou abonament que ha llançat l’àrea de cultura de la ciutat. S’anomena “Societat Anònima” i el director d’Olot Cultura, Ricard Sargatal, explica per què l’han creat.

 

L’abonament costa 25 euros i amb quatre espectacles el cost queda amortitzat. Un dels principals avantatges també serà la compra d’entrades abans que el públic general. Sargatal explica que l’abonament també permetrà l’accés a activitats exclusives.

 

El nou abonament d’Olot cultura ja es posarà en marxa en la programació cultural d’aquesta tardor. Fins al mes de desembre s’han programat 150 actes que engloben teatre, música, dansa i exposicions.

 

 

Respon