Olot deixa enrere unes Festes del Tura sense incidents remarcables i amb bona nota de les novetats

Unes 2.000 persones van passar pel Punt Lila durant les quatre nits i el “concert sorpresa” de Di-Versiones va ser un dels actes més multitudinaris. La pluja va fer la guitza a les acaballes, però no va poder evitar que la faràndula s’acomiadés ballant entre espelmes.

Un dels momens més esperats: els Gegants van tornar a ballar a plaça

Les del 2019 seran unes Festes del Tura que es recordaran per, a diferència d’altres anys, començar amb sol i acabar amb pluja. L’aigua va fer la guitza als últims compassos de la festa major, però no va evitar que es pogués tancar tal com toca: amb els Gegants ballant a la plaça amb la llum de les espelmes. El director de les Festes del Tura, Jordi Serrat, fa una valoració positiva dels cinc dies de celebració.


Serrat també diu que han estat unes Festes del Tura “tranquil·les” i sense incidents remarcables.


Una de les novetats d’aquest any ha estat el Punt Lila. S’hi ha acostat unes 2.000 persones i no ha registrat cap incidència de gravetat. Per altra banda, el “concert sorpresa” de Di-Versiones va ser un dels actes més seguits pel públic. Sense aparèixer en el cartell, el conjunt gironí va actuar diumenge a dos quarts de vuit del vespre. Des de l’organització de les Festes asseguren que, vist l’èxit de la iniciativa, és una franja horària que es vol explotar de cara als pròxims anys.

El concert de Di-versiones va omplir el Firal el vespre del diumenge

 

Respon