Olot demana ser subseu del proper Mobile World Congress

Ha tramitat la sol·licitud a través de Faber. La residència —diu l’alcalde, Pep Berga— és una font d’oportunitats per a la ciutat. Les gestions estan fetes i ara cal esperar la resolució de l’organització del Mobile, que té la intenció de portar la propera edició més enllà de Barcelona. Es farà el febrer del 2020.

El Mobile World Congress es podria expandir a altres punts de Catalunya (Imatge: ACN)

Olot podria acollir una part del proper Mobile World Congress. El congrés mundial de la telefonia mòbil, que es fa cada any a Barcelona, vol créixer i anar a parar a altres ciutats de Catalunya. La capital de la Garrotxa s’ha postulat per ser una d’elles i, segons avança l’alcalde, Pep Berga, ja s’han fet les gestions per aconseguir-ho. El que no ha transcendit és el tema que es portaria a Olot.


La ciutat d’Olot ja ha tramitat la sol·licitud formal per ser subseu del proper Mobile World Congress, programat per al febrer del 2020. Ho ha fet a través de Faber. Berga ho diu molt clar: sense aquesta residència a Olot, no s’ho haurien pogut plantejar mai. Faber va néixer fa tres anys i està plenament consolidada.


Pep Berga ha fet aquestes declaracions a la presentació del nou curs de la residència Faber, que a partir d’aquest setembre estrena novetats. Té una nova responsable, Pepa Pasamón, i s’expandeix a Andorra, on tindrà una subseu.

One Response to “Olot demana ser subseu del proper Mobile World Congress”

 1. Lídia grabulosa

  Terrible noticia , desitjo amb l’ànima que aquest congres de mobile no es faci mai a olot, no volem això aquí, volem un poble olotí tranquil com era abans , perquè desde fa temps que l’esteu embrutint amb amb el turisme, volem olot natural i net i tranquil, i vetllar perque ningu alteri la nostre naturalesa , meravellosa naturalesa de la garrotxa , d’olot , olot ha de romandre tranquil, i conservar aquesta joia que ens pertany
  No i mil vegades Nooooo !!!
  Potenciem la tranquilitat, el benestar, i el conservar ,un poble on es pugui respirar, i caminar tranquil, per mi i per molts olot es com un pulmó verd d’aquest gran món així doncs vetllem per ell
  I Diem NOOOOOO AL MOBILE CONGRESS!!!

  Respon

Respon