Olot diu “no” a la sentència amb una manifestació multitudinària

6.000 persones protesten contra la sentència a la ciutat d’Olot. Els manifestants han recorregut el centre de la ciutat aquest dilluns amb crits de “llibertat presos polítics” i “independència”. La concentració ha acabat a la seu d’Hisenda a la capital garrotxina. Es tracta d’una de les manifestacions més multitudinàries que ha viscut la ciutat. 

Imatge aèria del final de la concentració al Pont de Ferra (Pau Masó)


Després de la convocatòria del tres d’octubre de 2017 on 15.000 persones van sortir al carrer, la d’aquest dilluns ha tornat a ser una de les concentracions més voluminoses que ha vist la capital de la Garrotxa. Tot començava amb crits de “llibertat presos polítics”.

 

El Firalet d’Olot s’omplia de gom a gom per viure l’inici d’una manifestació que recorreria el centre d’Olot fins a la seu d’Hisenda, situada a l’avinguda Santa Coloma. Molts manifestants s’han mostrat indignats amb la sentència i amb ganes de sortir al carrer per reivindicar la situació que viu Catalunya.

 

Al punt final de la concentració, representants de les entitats sobiranistes i partits polítics de la ciutat han llegit un manifest.

 

El cant dels segadors ha posat punt i final a la concentració d’aquest dilluns que ha aplegat unes 6.000 persones.

 

Respon