Olot eixampla alguns passos de vianants per mantenir la distància de seguretat

Són un total de quatre trams de les principals vies del centre de la ciutat. S’ha doblat l’ample de les franges i s’han repintat a l’espera d’estudiar si cal estendre la mesura a altres carrers.

Una de les indicacions que es poden veure inscrites al terra dels passos de vianants (Ajuntament d’Olot) 

Mantenir la distància de seguretat de 2 metres podia resultar complicat a alguns passos de vianants d’Olot, sovint força concorreguts. Per extremar la seguretat, l’Ajuntament de la ciutat ha decidit eixamplar aquests trams. Concretament són els del carrer Nonet Escubós; els dos de la plaça Clarà que enllacen el carrer Sant Rafael amb el passeig de Barcelona; i el del carrer Mulleras, davant la Plaça Mercat. El regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, destaca que són 4 dels 5 passos de zebra més transitats de la ciutat.

 

L’Ajuntament d’Olot confia que aquestes mesures ajudin a fluir el trànsit a peu per la ciutat de forma segura. S’ha doblat l’amplada dels passos de 3 a 6 metres a Nonet Escubós i de 4 a 8 a la resta de carrers on s’ha actuat. Sellabona avança que també analitzar quina recepció té i estudiaran, si cal, aplicar-ho a altres carrers.

 

Els treballs de repintat, ampliació i senyalització que s’han fet fins ara han costat 10.500 euros al consistori olotí.

Respon