Olot en Comú està d'acord a tirar endavant l’Espai Cràter i la nova biblioteca per revitalitzar el nucli antic

Aquestes, juntament amb la piscina municipal coberta, serien les grans inversions que farien els comuns si governessin. El seu candidat, Xavier Garcia, ho ha explicat a l’entrevista de Ràdio Olot.


No fer un mandat amb obres faraòniques: aquesta és la premissa amb què es presenta el candidat d’Olot en Comú Xavier Garcia a les municipals. Tot i això, creu que tirar endavant el projecte de l’Espai Cràter, amb un 75% de finançament extern, i la nova biblioteca de Can Sacrest pot ajudar a revitalitzar el nucli antic. Preveuen que amb aquestes inversions de l’administració, el sector privat també hi posi diners. Xavier Garcia és l’alcaldable d’Olot en Comú.


La tarifació social és un dels altres reptes que es marquen per aquests quatre anys. És a dir, pagar en funció del nivell de renda.


Pel que fa a la política nacional, Garcia va deixar clar que està a favor del dret a decidir, però no es va mullar en cas d’un nou referèndum a Catalunya. Els eixos principals del programa electoral d’Olot en Comú defineixen Olot com una ciutat cuidadora, valenta, habitable, feminista i ecològica. Uns principis que diuen, posaran a la pràctica si surten escollits aquest diumenge.

Respon