Olot en Comú demana que els pressupostos de la ciutat recullin la tarifació social

Asseguren que si l’equip de govern inclou aquests ítem, donaran suport als comptes. Des del partit també condicionen els pressupostos a la piscina coberta, un aspecte que des de l’equip de govern ja s’ha inclòs al document del 2019. 

El portaveu d’Olot en Comú és Xavier Garcia


Està previst que el ple municipal d’Olot d’aquest mes d’octubre porti els pressupostos de l’any que ve a votació. Per primera vegada en aquesta legislatura es viurà una situació inèdita: el PDeCAT haurà de buscar suports puntuals per aprovar-los. El trencament del pacte de govern amb els socialistes el novembre passat, ha deixat l’equip de govern sense majoria per aprovar els comptes. Amb aquest tauler de joc, els grups de l’oposició han començat a posar condicions per donar el seu suport. Olot en Comú condiciona els pressupostos a la piscina coberta i la tarifació social. El seu portaveu és Xavier Garcia.

 

Des d’Olot en Comú expliquen a Ràdio Olot que ja han tingut converses amb l’equip de govern i els dos punts podrien incloure’s en els pressupostos. Aquesta emissora ja va avançar que la piscina coberta s’inclouria en els comptes. Per altra banda, Garcia assenyala que des del seu partit prioritzaran aconseguir “uns bons pressupostos” que forçar l’equip de govern a prorrogar-los.

 

Actualment l’equip de govern té nou regidors. Necessita dos vots més per tirar endavant els comptes de la ciutat per a l’any que ve. El ple municipal d’aquest mes i dels pressupostos se celebrarà el dijous 25 d’octubre.

Respon