Olot enceta la temporada de concerts aquest dissabte amb l’actuació de N3rdistan

La Sala El Torín s’adaptarà amb una reducció important de l’aforament i amb separació de cadires entre unitats familiars. El grup presentarà un viatge per la poesia àrab a cavall entre la música urbana i la música tradicional.

Imatge: N3rdistan

Els concerts de la programació cultural de tardor d’Olot comencen aquest dissabte a la Sala El Torín. El protagonista serà el grup N3rdistan, que ja havia d’haver actuat a la ciutat a principis d’any i que ara, per fi, arribarà per presentar el seu últim treball. És un homenatge a figures clàssiques de les lletres fet amb músiques urbanes i tradicionals. El programador musical de la ciutat, Jordi Serrat, explica a Ràdio Olot qui és N3rdistan.


N3rdistan actuarà en una Sala El Torín adaptada a la situació actual del coronavirus. Jordi Serrat explica que han reduït l’aforament per sota, fins i tot, del que marca el protocol de la Generalitat i confia que el públic respectarà totes les mesures, com ha passat en la majoria d’actes que s’han fet. Assegura que la gent troba a faltar la cultura.


El concert de N3rdistan començarà aquest dissabte a les 8 del vespre a la Sala El Torín. Les entrades anticipades costen 8 euros i es poden comprar al web olotcultura.cat.

Respon