Olot engega un cicle per sensibilitzar sobre qüestions de gènere

S’allargarà tot aquest any i es farà una activitat per mes. Des de la regidoria d’Igualtat creuen que, malauradament, segueix sent necessari combatre les situacions de violència a través de la prevenció i la sensibilització. El cicle comença demà dimarts i se centrarà en el paper de la dona en la societat.

El balcó de l’ajuntament d’Olot amb la bandera del moviment feminista (Pau Masó)


Són 12 activitats, una per mes, que tractaran el feminisme des de diferents punts de vista. La primera cita del cicle serà demà amb una conferència de dues expertes sobre l’àmbit de la maternitat: són Katherine Stone i Tiina Sihto, dues investigadores internacionals del món feminista que aquests dies fan una estada a la Residència Faber. La regidora d’Igualtat d’Olot, Imma Muñoz, explica l’objectiu amb què ha nascut el cicle d’activitats.

 

El cicle ‘12 mirades feministes’ és una de les primeres accions visibles de la nova regidoria d’Igualtat. Segons Muñoz, el nou pla de govern marcarà les accions futures, però la valoració, fins ara, és positiva.

 

Aquesta sensibilització començarà a materialitzar-se demà amb l’inici del cicle ’12 mirades feministes’. La xerrada sobre maternitat serà a les sis de la tarda a la sala d’actes de l’Hospici. El cicle està organitzat juntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i es preveu dur a terme altres activitats, més enllà de xerrades, durant els pròxims mesos.

Respon