Olot engega un telèfon d'atenció psicològica

972 27 91 51. És el número de telèfon que ha obert l’Ajuntament d’Olot per donar suport a tota aquella gent que tingui algun tipus de malestar psicològic durant el confinament. Un professional atén cada cas i, si és necessari, el deriva a un especialista. Aquest servei d’atenció psicològica és gratuït i només tracta qüestions provocades pel coronavirus.

El servei d’atenció telefònica és gratuït

En situacions excepcionals, mesures excepcionals. Per primera vegada, l’Ajuntament d’Olot ha posat a disposició de la ciutadania una línia de telèfon gratuïta d’atenció psicològica per tractar casos derivats del confinament i el coronavirus. La regidora de Salut, Mariona Camps, explica l’objectiu d’aquest servei. Són declaracions al ‘5 Minuts +’ de Ràdio Olot.

 

Qualsevol persona que pateixi algun tipus de malestar psicològic pot trucar al telèfon gratuït 972 27 91 51. A l’altra banda, hi trobarà una psicòloga que l’escoltarà i que li donarà una resposta. En alguns casos, apunta la regidora de Salut, podrà derivar el cas a algun especialista, si és necessari.

 

La línia telefònica d’atenció psicològica de l’Ajuntament d’Olot està disponible de dilluns a divendres de 9 a 1 del migdia i de 4 a 5 de la tarda. Es va posar en funcionament a finals de la setmana passada i durarà segur mentre continuï la situació de confinament. Un cop s’aixequi l’estat d’alarma i s’hagi analitzat l’acollida que hagi tingut aquesta iniciativa, l’Ajuntament decidirà si allargar el servei un temps més.

Respon