Olot es desperta amb diversos contenidors cremats

Durant la nit d’aquest dimarts, els Bombers han hagut de fer quatre serveis en només mitja hora i la Policia Local també ha ajudat en les tasques d’extinció. De moment, es desconeix qui pot estar al darrere d’aquesta acció que s’ha repetit diverses vegades durant l’últim any a Olot.

 

Imatge d’arxiu d’un contenidor cremant a Olot (Ràdio Olot)


Aquesta nit s’han repetit uns fets que no són nous a la ciutat. Diversos contenidors han cremat de forma gairebé simultània al centre de la capital garrotxina. Amb només mitja hora els Bombers han apagat quatre focs situats entre l’avinguda Santa Coloma i el passeig de Barcelona. Segons han informat a Ràdio Olot, els Bombers han rebut el primer avís a dos quarts d’onze a l’avinguda Santa Coloma. Deu minuts després ha aparegut un altre contenidor en flames al passatge de l’Estació. Amb el mateix marge de temps s’ha rebut un altre avís davant el número 12 del passeig de Barcelona i vuit minuts més tard ha aparegut l’últim contenidor cremat al número 22 del mateix passeig. Aquest últim ha estat apagat per la Policia Local.

 

De moment, es desconeix qui pot estar al darrere d’aquesta acció que durant l’últim any s’ha repetit diversos cops a la ciutat. El passat mes de gener van cremar onze contenidors en una mateixa nit, i durant l’estiu del 2018 es va incendiar un cotxe i es va cremar una façana i més d’una desena de contenidors.

Respon