Olot estrenarà nova Oficina de Turisme a partir de la tardor

Olot estrenarà la propera tardor una nova oficina de turisme. Amb una inversió de 250mil€ s’ubicarà al lateral de l’antic Hospital Sant Jaume entre el carrer Sant Rafael i el doctor Fàbregas. Un espai on es vol repensar l’atenció al visitant i ser el gran centre turístic a la Garrotxa. El 2014 van visitar l’oficina 25.000 persones i esperen que amb aquest nou centre la xifra augmenti.

Botiga_red2

 Exterior comparativa2

 Oficina_red2

L’Ajuntament ja ha tret a licitació les obres de construcció de l’Oficina de Turisme d’Olot. Un espai que duplicarà les actuals instal·lacions a l’Hospici i servirà també per fer un replanteig de com s’atén el visitant. De fet, enlloc de fer-se des de darrere d’un taulell com fins ara, es farà des d’un espai més confortable tal i com ha explicat des de l’àrea de promoció de la ciutat, Ariadna Villegas.

El passat 2014 l’Oficina de Turisme d’Olot va atendre a unes 25.000 persones. Darrerament s’ha notat com el públic presencial ha baixat però en canvi el que s’informa per Internet i per les xarxes socials ha anat en increment. El regidor de promoció, Estanis Vayreda, confia que el nou centre permeti augmentar el nombre de visitants.

L’espai també tindrà diferents zones i ocupa el que temps enrere havien estat les dependències de la Creu Roja, però des de feia temps que eren zons internes de l’antic Hospital. L’arquitecte del projecte, Arnau Vergés, ha explicat que es contempla treure profit a l’antic pati de l’Hospital. Les obres costen 250.000€ i es paga a parts semblants entre l’Ajuntament i una subvenció de la Generalitat. Està previst que comencin el mes de maig i s’espera que es pugui inaugurar la propera tardor.

Respon