Olot explica què són les arts escèniques contemporànies

Aquest dijous s’oferirà una conferència teatralitzada amb l’objectiu d’explicar i introduir al públic les arts modernes dalt de l’escenari. Es tracta d’un espectacle sorgit de la Xarxa Transversal i dirigit per David Espinosa. 

La “Conferència Espectacular” és un projecte de la Xarxa Transversal (Olot cultura)


Olot és una de les 10 ciutats catalanes que formen part de la Xarxa Transversal d’Activitats Culturals. Es tracta d’un projecte entre localitats que s’han unit i han sumat esforços per aconseguir que la producció contemporània escènica tingui un lloc dalt de l’escenari. La iniciativa d’aquesta temporada ha estat una conferència teatralitzada que explica, bàsicament, què és el teatre contemporani. Ho fa d’una manera poc convencional, com no podia ser d’altra forma, i amb la direcció de David Espinosa. En parla la directora del Teatre Principal, Tena Busquets, a Ràdio Olot.

 

Es tracta d’una xerrada que porta per nom “Conferència Espectacular”. Vol que el públic aprengui què és la creació escènica contemporània. Una xerrada i espectacle alhora que posa en context el teatre més modern.

 

La Xarxa d’Activitats Culturals està formada per ciutats com Olot, Girona, Manresa, Figueres o Reus. L’any passat aquesta unió va tirar endavant el projecte WomArt. A Olot es va traduir en una intervenció pictòrica a una de les parets del Museu dels Sants. La “Conferència Espectacular” d’aquest any es podrà veure dijous a les 9 del vespre al Teatre Principal d’Olot.

Respon