Olot exposa les realitats de les persones transgènere a diferents espais de la ciutat

Ho fa a través d’una exposició que es pot veure en tres ubicacions diferents i que és obra de l’artista Mar Llop. A través de fotografies, Llop explica les vivències de persones que no es reconeixen en el gènere adjudicat i retrata el seu trànsit cap a un cos que els fa sentir més còmodes.

Imatge: Olot Cultura

“Persones”, “Vincles”, “En trànsit” i “Conceptes”. Són les quatre seccions que conformen l’exposició de la Mar Llop i que es poden trobar a diferents espais d’Olot. L’objectiu de l’artista és explicar quin camí han seguit les persones transgènere per sentir-se còmodes amb el seu cos. La mateixa artista explica a Ràdio Olot com va néixer aquesta idea.

 

Els sentiments, els pensaments i els debats de les persones transgèneres són el fil conductor de l’exposició. La Mar Llop apunta que també ha volgut retratar què és l’experiència ‘trans’ i la seva gran diversitat.

 

L’exposició es pot visitar fins al 18 de juliol a Can Trincheria, a la Biblioteca Marià Vayreda i a l’Hospital d’Olot. A més, també s’ha publicat un llibre amb les vivències de les persones fotografiades.

Respon