Olot fa el primer pas per a l’inici de les obres de l’Espai Cràter

Durant el ple d’aquest dilluns, es va aprovar l’expedient que ha de permetre contractar l’empresa responsable de la construcció de l’equipament. L’equip de govern també va anunciar que desestimava algunes de les al·legacions presentades pel PSC. 

L’Espai Cràter està previst començar-se a construir a principis de l’any que ve (Aj. Olot)


El regidor d’Urbanisme va especificar que només acceptaven la proposta dels socialistes d’ampliar la zona de lavabos de l’equipament. Jordi Güell explica quines van ser les al·legacions que no es van acceptar.

 

Amb la resposta de l’equip de govern a les al·legacions del PSC, es dona per tancada l’aprovació del projecte executiu i per això al mateix ple de dilluns ja es van aprovar el plec de clàusules que regularan la contractació de les obres de l’Espai Cràter. Costaran 4’2 milions d’euros i el consistori hi aportarà un 20% del cost total (aproximadament un milió). L’expedient que regularà la contractació de les obres es va aprovar aquest dilluns amb els vots a favor de Junts per Catalunya i l’oposició d’ERC, PSC i la CUP. Es tracta d’un tràmit que permet obrir un període d’un mes perquè les empreses constructores que ho vulguin es puguin presentar per ser les escollides per a la construcció de l’Espai Cràter. Tenen temps fins al dos de desembre. Després l’Ajuntament haurà de valorar les ofertes i decidir quina és la millor. Es preveu que a principis del 2020 ja hi hagi un guanyador i comencin les obres.

Respon