L'ANC d'Olot farà un dejuni de 24 hores per fer costat als presos polítics en vaga de fam

Tindrà lloc aquest dijous 6 de desembre. L’Assemblea ha convocat la ciutadania a l’Hospici a partir de les 7 del matí fins a les 12 de la nit. Amb aquest gest volen fer costat als presos i mostrar la indignació per la situació que viu el país. 


De les 7 del matí a les 12 de la nit sense menjar res, només ingerint aigua. D’aquesta manera l’ANC d’Olot vol protestar contra la situació dels presos polítics i fer un acte de suport als empresonats que estan en vaga de fam. De moment, la iniciativa ja compta amb una desena de persones. El president de l’ANC a la capital de la Garrotxa és Josep Ferrés.

 

El dejuni d’aquest dijous tindrà lloc a l’Hospici. Començarà a les set del matí, comptant que els participants no hauran esmorzat res i acabarà a les 12 de la nit. Ferrés explica que durant les hores que durarà la iniciativa es faran debats i s’intentaran impulsar noves accions de protesta.

 

Ferrés no descarta, si fa falta, impulsar iniciatives semblants i fer dejunis continuats. De fet, a Catalunya la protesta ja existeix: a Montserrat s’hi fan dejunis rotatoris i perllongats. De moment, a Olot només es farà durant un dia. Per participar-hi no cal inscripció prèvia, des de les set del matí les portes de l’Hospici estaran obertes per qui vulgui afegir-se a la iniciativa.

Respon