Olot impulsa una “gran botiga online” per ajudar el comerç local

Es tracta d’una iniciativa única i innovadora al país que permetrà que més de cinquanta comerços de la ciutat puguin vendre els seus productes a través d’Internet. A través d’una plataforma es posaran més de 1.500 productes locals a la venda durant només 24 hores. La iniciativa està prevista per al 15 de maig, si l’estat d’alarma ho permet.

El portal estarà actiu el 15 de maig 


El comprador podrà accedir a tota mena de productes i navegar per diferents establiments de la ciutat en un mateix portal web anomenat Olot.Shopping i impulsat per Volcànic Internet. Ho explica el reigdor de Promoció Ecoòmica, Estanis Vayreda.

 

Hi participaran comerços de l’Associació de Comerciants i de la Plaça Mercat. Fins ara, una cinquantena s’han adherit a la iniciativa que es preveu que se celebri el divendres 15 de maig, preveient que l’estat d’alarma ja s’haurà aixecat.

 

Com funcionarà?

El portal Olot.Shopping s’activarà durant 24 hores i es preveu que hi hagi certs descomptes i promocions. L’enviament dels productes serà gratuït per a tots els garrotxins i costarà sis euros a la resta de catalans. S’enviaran tots els productes en un sol paquet i el termini d’entrega es mourà entre els dos i set dies. La tècnica de Dinàmig i impulsora del portal, Judit Reixach, en dona més detalls.

 

Des de l’Ajuntament, afirmen que l’objectiu de la iniciativa és reactivar el sector i conscienciar tant botiguers com compradors.

 

La iniciativa que ha engegat Olot és pionera al país i no es descarta que es pugui repetir en una altra ocasió.

One Response to “Olot impulsa una “gran botiga online” per ajudar el comerç local”

  1. Estel

    Hola, som un comerç de La Canya, seria possible adherir-nos aquesta iniciativa? Ens ha semblat molt bona idea!

    Moltes gràcies

    Respon

Respon