Olot inaugura un nou skate park amb més espai

Després de mesos de reformes, a partir d’aquest divendres la ciutat gaudeix d’un espai reclamat pels aficionats als esports urbans. Amb el nou equipament s’espera resoldre els problemes d’espai que patien els apassionats a l’skate i al patinet. Des del Club Skate Olot confien que s’acabi portant a terme una segona fase de l’obra per acabar de solucionar l’overbooking.

El nou skate park de Malatosquer. (Ajuntament d’Olot)

Que tothom que vulgui practicar o divertir-se amb l’skate ho pugui fer. Era l’objectiu principal que l’Ajuntament d’Olot s’havia marcat amb la construcció del nou espai de Malatosquer. El consistori ha treballat de la mà del Club Skate Olot per fer realitat l’equipament. Des de l’entitat asseguren que la instal·lació ofereix més possibilitats, tot i que el problema de l’overbooking no queda solucionat: el nou skate park augmentarà en 200 metres quadrats a l’antic i creuen que això també farà portar més gent durant els primers mesos.

 

Ara mateix, a la espera d’una segona fase que acabi d’una vegada per totes amb la problemàtica, l’única mesura que pot prendre el club és la de conscienciar a tothom de fer un ús responsable de les instal·lacions. El president del Club Skate Olot és Toni Orozco.

Patinar, una nova moda

L’skate creix, i municipis com Tortellà o Santa Pau, també tenen previst construir el seu skate park. La inclusió d’aquest esport dintre de la Federació Catalana de Patinatge ha acabat de provocar que moltes entitats com per exemple el Club Skate Olot es federin per organitzar i participar en diferents competicions o també per oferir una mutualitat als seus membres. Ara, el Club Skate Olot intentarà federar els seus 150 usuaris per seguir creixent.

 

Avui a les 6 de la tarda es farà la inauguració del nou equipament de Malatosquer. El Club Skate Olot aprofitarà l’ocasió per fer una exhibició. L’acte també anirà acompanyat de parlaments i actuacions musicals.

Respon