Olot ja té lloc i data per fer una prova pilot sobre el nou model de gestió de residus

La capital de la Garrotxa posarà a prova un dels barris de la ciutat per acabar decidint el model de gestió de residus que més convé. L’alcalde d’Olot ha explicat a aquesta emissora que els agradaria fer la prova abans d’acabar la legislatura. 


Abans del maig de l’any que ve Olot podria tirar endavant una prova pilot per definir el model de recollida de residus que ha d’implementar la ciutat a partir del 2020. Seria en un barri de la ciutat i tot apunta que s’utilitzaria el model de contenidors tancats amb targetes i bosses personalitzades. Són declaracions de l’alcalde Mia Corominas al programa Fil Directe de Ràdio Olot.

 

Entre els dos models que proposa el Consell Comarcal, Olot es quedaria amb el que obliga els ciutadans a tirar les escombraries a uns contenidors concrets i que controla el reciclatge que fa cadascú a través de bosses personalitzades.

 

A l’alcalde d’Olot li agradaria que la prova pilot es portés a terme abans de les eleccions municipals del maig de l’any que ve. Un cop feta la prova s’hauria de veure la forma d’implementar el model. La concessió per la recollida de residus a Olot s’acaba d’aquí a dos anys.

 

Respon