Olot-Lleida: primera oportunitat de traduir en números el “pas endavant”

Raúl Garrido diu que fer un 7 de 9 en tres jornades demostraria a tothom que el seu equip va de debò. Per això, però, cal guanyar el Lleida Esportiu en el partit de Festes del Tura de demà dissabte.

Hèctor Simón ha marcat dos gols de penal en dos partits (Andrea Bolcato/UEO)

La Unió Esportiva Olot ha començat la lliga amb una victòria a casa i un empat a fora, i de cara a la tercera jornada té clar què vol fer. Rebrà el Lleida, un dels galls de la categoria, però l’entrenador, Raúl Garrido, només pensa en la victòria i en fer un 7 de 9.


L’Olot està invicte i el Lleida ja sap què és perdre. Ho va fer inesperadament la setmana passada, a casa, contra un novell a Segona B, la Nucía. Els lleidatans, en canvi, havien guanyat en l’estrena al camp del València Mestalla. Una freda i una de calenta que, segons Garrido, no vol dir res. Tot i haver perdut els seus millors davanters, Juanto Ortuño i Pedro Martín, el tècnic valencià té molt de respecte pel Lleida que dirigeix l’exjugador Molo.


L’Olot-Lleida serà el primer partit després del tancament del mercat de fitxatges. Aquesta setmana, Garrido ja ha disposat de la plantilla completa i ha quedat content dels entrenaments que han fet els 22 jugadors. N’haurà de deixar quatre fora de la llista i diu que serà molt complicat perquè tots s’han entrenat pensant en un lloc a l’onze.


Qui és dubte per ser-hi és el lateral Albert Blázquez, amb problemes físics a l’espatlla. La resta de jugadors estan al 100%, inclosos els últims d’arribar: Peque, Arnau Comas, Soler i Salinas, que ja va debutar a Cornellà.

L’Olot-Lleida es disputarà aquest dissabte a les 6 de la tarda a l’Estadi Municipal; des de les 5, en directe, a Ràdio Olot.

Respon