Olot obre les portes de la primera exposició postconfinament

Des d’aquest cap de setmana, es pot veure a la Sala Oberta de l’Hospici una mostra de fotografies de diferents artistes internacionals. Perejaume, Jordi Bernadó o Montserrat Soto són alguns dels vint artistes que exposen en aquesta exposició de nova creació i que busca descobrir la intencionalitat de la fotografia.

Imatge: Olot Cultura

Porta per nom “Poètiques empeltades” i es tracta d’una exposició de la Fundació Vila Casas creada expressament per a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa. Es tracta del primer muntatge que acull Olot després del confinament i, precisament, és una exposició que obre el punt de vista de l’espectador traslladant-lo a diferents indrets del món amb fotografies d’una vintena d’autors. La comissaria de la mostra, Natalia Chocarro, explica que la mostra s’inspira en la tècnica de jardineria de l’empelt, que consisteix a inserir una part d’un arbre en un altre per establir una unió entre els dos.


Jordi Bernadó, Humberto Ribas, Victoria Sambunars, Montserrat Soto o Perejaume són alguns dels autors internacionals que reuneix la mostra. En total una vintena d’obres que formen la primera exposició que acull Olot després del confinament.


La mostra “Poètiques empeltades” s’estarà a Olot fins al 16 d’agost. Per visitar-la caldrà seguir diferents mesures d’higiene com l’ús de mascareta o respectar l’aforament permès.

Respon