Olot penja el cartell de complet amb l”Olotx2′

Olot penja el cartell de “complet” als seus hotels i restaurants. L’OlotX2 torna aquest cap de setmana a la ciutat i té com a principal objectiu fer de gran aparador dels seus atractius.

olotx2(7)2 

Olot torna a celebrar aquest cap de setmana l’Olotx2 amb la finalitat de promoure el comerç olotí. Aquesta activitat comercial també es complementarà amb propostes culturals com els concerts del Club Super 3 i el del grup Mishima. En total hi haurà 9 espais de música a l’aire lliure.

Per una banda, una de les propostes amb més èxit son les ofertes que ofereixen la restauració i l’allotjament. Aquest any 35 allotjaments hi participaran a la campanya i posaran a disposició 600 places d’allotjament. Per una altra banda, a una trentena de restaurants de la Garrotxa hi podran menjar dues persones al preu d’una. El mateix faran més d’una dotzena de bars i cafeteries.

L’Olotx2 arriba a la tercera edició consolidat com l’oportunitat de descobrir la ciutat. De fet des del sector serveis expliquen que molta gent que ve aquest cap de setmana acaba tornant.

Respon