Olot-Pobla: els dos equips més en forma, cara a cara

L’Olot, que ha sumat 14 dels últims 18 punts, rep la Pobla de Mafumet, que n’ha recaptat 12 i ja fa nou jornades que no perd. L’equip olotí vol recuperar el camí de la victòria per evitar que el Peralada se li torni a acostar.

Bigas defensa Brugué en el partit de la primera volta (Isaac Planella)

La Unió Esportiva Olot vol tornar a guanyar, després d’empatar a Vilatenim, però aquesta vegada el repte a casa serà d’altura. L’Olot és favorit, perquè és líder en solitari de la lliga, perquè encadena divuit jornades sense perdre i perquè és el millor equip de l’any amb 14 punts en sis partits, però el visitarà el segon millor conjunt del 2017. La Pobla de Mafumet només ha sumat dos punts menys que l’Olot des que va començar l’any i s’ha acostumat a no perdre.

L’Olot pot completar una volta sencera sense perdre, però per aconseguir-ho haurà de tombar l’últim rival que el va guanyar. El filial del Nàstic és un equip jove, que ha anat de menys a més i que encara té possibilitats d’arribar a la promoció. Per això, arribarà a la capital de la Garrotxa amb l’única intenció de sumar-hi una victòria. És un rival a qui agrada ser protagonista amb la pilota, però Calderé no creu que la possessió determini la clau del partit. S’estima més que el seu equip sigui efectiu a les dues àrees.

Canvis a l’onze

Calderé tota la plantilla a disposició per rebre la Pobla de Mafumet i, tenint en comptes les característiques del rival, un equip molt ràpid, Calderé preveu canvis a l’alineació. L’entrada de Micaló o Banús en defensa i de Sergio en atac podrien ser dues de les novetats de l’onze de Calderé.

L’Olot-Pobla es jugarà diumenge a dos quarts de cinc a l’Estadi Municipal; des de mitja hora abans, a Ràdio Olot.

Respon