Olot posa a debat el futur de l’educació

Per primera vegada, la ciutat acollirà una jornada de transformació educativa. Ha estat impulsada per tres professors de l’Escola Malagrida. Se celebrarà a finals de gener i comptarà amb sis ponents. Entre els convidats hi haurà l’analista social Eduard Vallory, el filòleg César Bona o l’experta en neurociència Laia Casas. 


La societat canvia i també ho fa l’educació. Sota aquesta premissa tres professors de l’escola Malagrida han volgut impulsar una jornada de transformació educativa a Olot. La iniciativa va sorgir després d’assistir a diferents conferències fora de la comarca. Els professors van decidir portar el debat a la capital de la Garrotxa. Finalment el pròxim 26 de gener se celebrarà una diada que té l’objectiu de debatre el present i el futur de l’educació. Un dels impulsors de la jornada és Jordi Ferrarons.

 

La jornada durarà tot el dia i comptarà amb sis ponents repartits en diferents hores. Entre els convidats hi ha Eduard Vallory, analista social especialitzat en educació; Jordi Collet, educador social i investigador de la UVic; o Laia Casas, experta en neurociència. Ferrarons també remarca la presència de César Bona, un professor reconegut pel seu vessant innovador en el món educatiu.

 

La jornada educativa del 26 de gener serà gratuïta i tindrà lloc a la Sala Torín de les 9 del matí fins a les set del vespre. L’aforament és limitat i per això ja s’han obert les inscripcions. Hi ha lloc per a 375 persones.

Respon