Olot posa en relleu la seva varietat comercial

L’Associació de Comerciants engega per segon any consecutiu una campanya que pretén donar a conèixer els comerços de la capital de la Garrotxa. Durant tota aquesta setmana els ciutadans que comprin en una botiga de la ciutat rebran descomptes per a comprar en un altre comerç associat. 

Presentació d ela segona campanya “Acolor” (Pau Masó)


La campanya porta per nom “Acolor” i permet aconseguir descomptes i regals entre els centenars de botigues de la ciutat. Durant aquesta setmana, els clients que comprin en un dels establiments associats a l’ACO rebran una butlleta de color que correspondrà a una categoria comercial (joieries, perfumeries, roba, calçat…). Les butlletes que es recullin es podran bescanviar per descomptes a altres comerços i regals. El canvi es podrà fer durant tot el dissabte davant l’església de Sant Esteve. Un dels membres de l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Àngel Girona, explica l’objectiu de la campanya.

 

El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, diu que el comerç està en un moment de canvis i reptes. Assegura que campanyes com aquestes ajuden a promoure i dinamitzar el sector.

 

Aquest serà el segon any de vida de la campana Acolor. Els participants podran aconseguir una tauleta, un vol en globus o diverses paneres.

 

Respon