Olot programarà a la tardor els espectacles i concerts suspesos pel coronavirus

Són tots aquells que estaven programats fins a finals d’aquest mes. El Festival Sismògraf que s’ha de celebrar l’última setmana d’abril, de moment, segueix en peu. L’Institut de Cultura retornarà les entrades dels actes suspesos després de la Setmana Santa i reclama que, un cop s’acabi el confinament, la gent inverteixi en cultura.

Imatge del vestíbul del Teatre Principal d’Olot (Olot Cultura)


La primavera és el moment de l’any amb més actes culturals a la ciutat d’Olot. La cultura aprofita l’arribada del bon temps per sortir al carrer i programar concerts i espectacles a l’aire lliure. El coronavirus, però, ha trencat per complet un mes de març culturalment molt intens. El director de l’Institut de Cultura d’Olot, en Ricard Sargatal, diu a aquesta emissora que treballen per programar tots els espectacles suspesos a la tardor d’aquest mateix any.

 

Com es tornaran les entrades?

Algunes de les actuacions ajornades són el concert de Ferran Palau, les obres teatrals ‘Tierras del Sur’ i ‘Dolors’ o una de les actuacions del cicle de jazz de la ciutat. Totes elles s’intentaran programar als mesos de novembre, octubre i desembre; i es retornaran les entrades a partir de Setmana Santa.

 

El Teatre Principal d’Olot per dins (Olot Cultura)


Una de les cites suspeses, i que havia de començar el pròxim dijous, és el Festival MOT. S’ha traslladat a la primavera de l’any que ve amb la mateixa temàtica i els mateixos autors. El que de moment es manté és el Festival Sismògraf. Sargatal explica, però, que la seva celebració dependrà d’una reunió a principis d’abril i de la disponibilitat de les companyies.

“Esperem que la societat, quan sigui el moment, pugui invertir en cultura”

Davant la situació, el director de l’Institut de Cultura d’Olot, fa una crida a la població.

 

Durant aquests dies, Olot Cultura ha engegat una campanya a la xarxa amb l’etiqueta #OlotCulturaACasa que convida als artistes de la Garrotxa a compartir les seves obres a través de Twitter i Instagram.

Respon