Olot recuperarà l’'Olot.Doc' el 2021

El festival de documentals audiovisuals tornarà cinc anys després. De fet, ja ho havia d’haver fet aquest 2020, però la pandèmia ho va evitar. Tot i això, aquesta setmana s’ha celebrat una branca del festival adreçada als estudiants. Uns 350 alumnes de la comarca han visionat tres documentals i han pogut conversar amb experts i implicats en les històries que s’han vist a la pantalla gran. 

Foto: Pau Masó


Un reportatge sobre ecologia, un altre sobre animals marins i un sobre la guerra de Síria. Són els tres reportatges internacionals que s’han projectat aquests dies als Cinemes Olot en exclusiva per als estudiants de la comarca. Diferents centres garrotxins s’han apuntat a una iniciativa que ha acabat sent un tastet del retorn de l’Olot.Doc. El festival volia tornar a principis d’any, però la pandèmia ho va evitar. Finalment els seus impulsors, un d’ells és en Joaquim Castells, van decidir només celebrar la branca jove.

 

I és que de cara a l’any que ve, Olot recuperà una mostra que feia cinc anys que no es veia a la ciutat. El 2015 va deixar d’organitzar-se i aquest 2020 ha tornat per quedar-se. No serà fins a l’any que ve, però, que es podrà tornar a gaudir amb tota la seva plenitud.

 

A l’espera de l’any que ve, aquesta setmana uns 350 alumnes hauran pogut visionar reportatges de gran qualitat i conversar amb experts sobre les qüestions que parlen els documentals. L’any que ve la mostra se celebrarà a l’octubre i s’allargarà una setmana.

Respon