Olot serà present a la manifestació d'Estrasburg

Una cinquantena d’olotins es desplacen aquesta tarda a Estrasburg. La iniciativa popular ‘Omplim Estrasburg’ demana al Parlament Europeu que no exclogui els tres eurodiputats catalans. Segons ANC Olot, el fet que sigui un dia laborable “no afavoreix la participació a la manifestació”.

Un autocar sortirà d’Olot cap a la ciutat francesa d’Estrasburg. (Ràdio Olot)


Un únic bus sortirà aquesta tarda de l’Estació d’Autobusos d’Olot cap a Estrasburg. L’objectiu de la iniciativa popular ‘Omplim Estrasburg’ és reclamar al Parlament Europeu que no exclogui els eurodiputats Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín, escollits democràticament per més de 2 milions de catalans. A l’arribada dels diputats a les 9h del matí està prevista una primera manifestació davant el Parlament i a les 12h del migdia hi haurà l’acte central, coincidint amb la pausa que fan els diputats per dinar. Albert Bantí és el portaveu d’ANC Olot.

 

ANC i Òmnium són només els facilitadors d’aquest desplaçament. L’organització de la manifestació va a càrrec de la iniciativa popular ‘Omplim Estrasburg’. D’Olot, només en sortiran una cinquantena de persones, una xifra baixa comparada amb altres concentracions. El començament de les vacances d’estiu i que sigui un dia laborable són factors que han afectat a la poca mobilització ciutadana.

Respon