Olot serà subseu del Mobile World Congress 2020

La capital de la Garrotxa ha estat seleccionada per formar part de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa que s’emmarca dins el congrés mundial sobre tecnologia mòbil. Durant el febrer, la ciutat acollirà conferències, tallers i altres activitats relacionades amb la tecnologia.

 

Imatge d’una de les conferències de l’última edició de la Mobile Week (mweek.com)


A part d’Olot també han estat escollides 14 ciutats més del país, entre elles Girona i Riudellots de la Selva. La capital de la Garrotxa va presentar la seva candidatura el passat mes de setembre i aquest dimarts la Generalitat ha confirmat que ha estat seleccionada. D’aquesta manera, la ciutat formarà part de les activitats que envoltaran el Mobile World Congress de Barcelona. Es preveu que la setmana del 20 al 29 de febrer i durant un màxim de tres dies, Olot aculli xerrades, taules rodones i tallers sobre la revolució digital. El programa complet d’activitats encara no s’ha donat a conèixer.

La Mobile Week Catalunya ja fa quatre anys que se celebra a Barcelona i l’última edició va ser la primera que es va estendre a la resta del país. Aquest 2019 va visitar Girona, Igualada, Lleida, Reus i Ribera d’Ebre. A la capital gironina, per exemple, es van fer xerrades sobre el paper de les dones en àmbits empresarials, ciutats i territoris digitals, Smart Cities o noves economies.

One Response to “Olot serà subseu del Mobile World Congress 2020”

  1. laura

    per Wobile Week Catalunya 2020 en Olot, dónde puedo encontrar entradas para visitarlo, gracias

    Respon

Respon