Olot també inclou el sector dels taxis en la tercera convocatòria d’ajudes covid

L’Ajuntament preveu atorgar 1.000 euros als beneficiaris. Les ajudes es podran tramitar a partir d’aquest mes. El sector dels taxis s’afegeix al turístic i als marxants del mercat d’Olot. En total es preveu que s’hi puguin acollir la desena de taxistes que hi ha a la capital de la Garrotxa. 


Finalment a la tercera onada d’ajudes directes que ha previst l’Ajuntament d’Olot també s’hi podrà acollir el sector dels taxis. D’aquesta manera, seran tres (turisme, marxants i taxistes) els sectors que podran demanar la subvenció de 1.000 euros per l’afectació de la crisi de la covid. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, explica per què han decidit incloure també el sector del taxi.

 

Es preveu que en la convocatòria s’hi puguin inscriure tots els taxistes que tenen llicència a la ciutat d’Olot. En total són onze i representen un sector que també ha quedat tocat per la situació pandèmica. Vayreda descriu quins són els criteris que utilitzen a l’hora d’escollir els sectors que se subvencionen.

 

La tercera convocatòria d’ajudes covid es preveu que s’obri aquest mes de març i que s’hi puguin acollir els 11 taxistes de la ciutat, una quarantena de negocis del sector turístic i una desena de marxants de roba de mercat dels dilluns. La convocatòria no tindrà concurrència competitiva (no s’haurà de córrer) i estarà dotada amb 61.000 euros. Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament ja ha entregat gairebé mig milió d’euros en ajudes directes que han beneficiat més de 600 empreses de la ciutat.

Respon