Olot tindrà una plaça al solar de Can Sau amb una graderia per actuacions de petit format

Serà al Nucli Antic i estarà ubicada al solar que ha deixat l’enderroc de Can Sau, just al costat de l’Església del Tura. És una de les actuacions que el Consell de Barri va proposar a l’Ajuntament d’Olot en el marc del PIAM que es va aprovar fa uns mesos.

És al costat de l’Església del Tura (David Planella)

Dignificar el solar que va deixar l’enderroc de Can Sau amb una nova plaça. És un dels següents passos per revitalitzar el Nucli Antic d’Olot. L’Ajuntament adaptarà un nou espai al barri que servirà per esponjar la zona. El projecte mantindrà els contraforts de l’antiga edificació i els dissimularà amb unes voltes.

Des de l’Ajuntament també es destaca que la situació del solar pren especial rellevància, ja que està situat al costat d’un temple tan important per la ciutat com és l’Església del Tura. Per això, a més d’aquestes actuacions, el projecte també preveu pavimentar i construir una petita graderia per poder-hi fer activitats com per exemple obres de teatre de petit format.

Les obres de la nova plaça començaran després de les Festes del Tura i no serà fins a final d’any que entrarà en servei. Amb aquesta proposta, el Consell de Barri dona un pas més per seguir donant vida al Nucli Antic.

Respon