Olot veurà néixer aquest divendres un nou trio de jazz

La capital de la Garrotxa serà la primera ciutat on hi actuarà el conjunt Trio, format per tres músics que fins fa una setmana no es coneixien. Es tracta d’un projecte de l’Espai Marfà de Girona que vol potenciar la fusió musical i la creació artística. 

Els tres integrants del nou grup de jazz (Olot Cultura)


La Yuhan Su, l’Zbigniew Chojnacki i en Ramon Prats són tres artistes que fins fa una setmana no havien tocat mai junts. Després de només cinc dies d’assajos, tots tres pujaran a l’escenari de la Sala Torín per mostrar el resultat d’aquest experiment artístic. Des de dilluns han estat creant per aconseguir compaginar els tres instruments que ells toquen: el vibràfon, l’acordió i la bateria. El responsable d’aquest últim instrument és el banyolí Ramon Prats. Ell mateix explica a Ràdio Olot com s’ho han fet per confluir tots tres en qüestió de dies.

 

Sota el nom de Trio, el nou grup format en qüestió de dies actuarà divendres a Olot. Serà el primer concert que fan. Tot plegat s’emmarca dins un projecte de l’Espai Marfà de Girona. Segons Prats, l’experiència que ha viscut fins ara és molt recomanable.

 

Segons el bateria del grup, d’aquí a divendres no saben com evolucionarà la formació i els estils que tocaran. Es preveu que sigui una barreja d’improvisació i música jazz més marcada. L’actuació serà a les onze de la nit a la Sala Torín. Es tracta de la primera de les tres cites que proposa el Cicle de Jazz Olot per aquesta tardor.

Respon