‘Òmnium en ruta’ fa parada a Olot

Dues furgonetes, una rulot convertida en un escenari i una petita graderia s’instal·laran aquest dijous al capdamunt del Firal. Hi haurà un espectacle d’animació infantil, la presentació del Premi Sant Jordi 2019 ‘Les amistats traïdes’ i cinema a la fresca. La proposta estrella serà un debat d’actualitat amb la participació de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola.

Imatge: Òmnium Cultural

Durant tot l’estiu, Òmnium Cultural volta pel territori i aquest dijous s’aturarà a Olot. ‘Òmnium en ruta’ és una campanya que barreja festa i protesta, cultura i política, els dos eixos de l’entitat. La presidenta d’Òmnium Garrotxa és Núria Batallé.


I allà hi arriba amb dues furgonetes que fan de cantina i de botiga, una rulot que es converteix en un escenari i una petita graderia amb tres files on es pot asseure la gent. Tot i que l’entrada és gratuïta, l’aforament és limitat a causa de la covid-19 i es controla l’accés a tots els actes. A Olot se’n faran quatre i destaca, a les 8 del vespre, el debat d’actualitat que mantindran la vicepresidenta d’Òmnium i directora de la revista Sàpiens, Clàudia Pujol, i la directora cinematogràfica i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola.


El debat estarà moderat per la periodista Anna Prat, responsable de comunicació de l’Hospital d’Olot, i hi podrà participar el públic. Abans, a les 6 de la tarda, hi haurà un espectacle d’animació infantil, ‘Dones de circ’, i la presentació, a les 7, del Premi Sant Jordi 2019, ‘Les amistats traïdes’, de David Nel·lo. La diada d’Òmnium en ruta’ a Olot d’aquest dijous s’acabarà a dos quarts de 10 de la nit amb la projecció dels curts que es van presentar al concurs VOC i que tenien a veure amb el confinament.

Respon