Òmnium Garrotxa organitza el ‘Superdissabte' per eixamplar el suport a la independència

Òmnium Garrotxa posa els seus 700 socis a treballar per fer possible la independència de Catalunya. Aquesta entitat, que ha crescut en socis darrerament, avalua aquest cap de setmana com aconseguir més suport per a la independència en el que han batejat com a ‘Superdissabte’.

superdissabte_-_cara

L’Escola Malagrida acollirà aquest dissabte una de les cinquantena de trobades que es faran arreu de Catalunya per dur a terme la reflexió organitzativa de l’entitat per afrontar els pròxims mesos amb força. La presidenta d’Òmnium Garrotxa, Nuria Torres, ha explicat a Ràdio Olot que ampliar la massa social per portar-la cap a la independència passa a través d’arguments i fets que facin entendre perquè és important un nou Estat. A dia d’avui l’entitat treballa amb el Catalan Weekend, on Olot serà el punt de trobada de molts europeus.

Tots els actes d’Òmnim Garrotxa estan encaminats cap a conscienciar a la societat sobre un nou estat i totes les avantatges. Aquest “superdissabte” començarà a les deu del matí a l’Escola Malagrida.

Respon