Pep Berga assegura que amb ell, Olot enceta quatre anys “de progrés”

El futur alcalde d’Olot diu que el seu projecte serà diferent al dels últims vuit anys a la ciutat. Berga espera ser el batlle que desbloquegi la variant i assegura que la majoria absoluta “no ha de ser un impediment” per seguir “escoltant i consensuant” amb l’oposició. 

Berga als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Sense passar ni 24 hores dels resultats electorals, el futur alcalde d’Olot ha atès els micròfons de Ràdio Olot durant l’informatiu migdia d’aquest dilluns. Pep Berga ha assegurat que el seu projecte serà “de progrés” i “no continuista”.

 

Berga no serà alcalde fins al dissabte 15 de juny, quan es constitueixin tots els ajuntaments. L’actual regidor i candidat de Junts per Catalunya respon això, a la pregunta de si serà l’alcalde de la variant d’Olot.

Un pla de govern, la primera acció de Berga a l’alcaldia

Berga ha remarcat que vol continuar amb la mateixa relació que ha tingut fins ara amb l’oposició. Ha deixat clar que la majoria absoluta “no ha de ser un impediment” per seguir “escoltant i consensuant” amb la resta de grups. Per altra banda, també ha explicat quina serà la primera acció de govern que farà.

 

Berga espera tenir tancat el pla de govern passades les Festes del Tura. A més també ha explicat que ja té gairebé a punt el cartipàs. Ha destacat que seguiran regidories com urbanisme o cultura i se n’incorporaran de noves com una àrea de noves tecnologies i una regidoria d’igualtat. Tot això no serà fins d’aquí a un mes, aproximadament, quan s’hagi constituït el nou ajuntament.

Respon