Pep Berga diu que la seva campanya electoral serà “directa i sincera”

El candidat de Junts per Catalunya ho ha dit aquest cap de setmana en la presentació dels 21 membres de la seva llista integrada per gent que va dels 18 als 83 anys.

L’equip al complet de Pep Berga (JuntsxCat Olot)


Aquest dimecres vinent comença el termini per presentar les candidatures a les pròximes eleccions municipals. Els partits polítics tenen temps de fer-ho fins al 22 d’abril. Junts per Catalunya ja va presentar fa un mes els 12 primers membres de la seva formació. Aquest cap de setmana ha mostrat la llista al complert. Destaca el fet que hi ha una transversalitat important en edats, ja que els seus membres van dels 18 anys que complirà aviat la més jove, als 83. Pep Berga ha recordat que el seu és un projecte de ciutat i no de mandat i considera que la seva llista així ho demostra, ja que enllaça la joventut amb la veterania. Berga ha explicat com serà la campanya electoral que ha preparat Junts per Catalunya de cara als comicis del 26 de maig.

 

Berga ha afegit que malgrat els avenços tecnològics, el contacte directe amb les persones és la millor manera de conèixer quines són les necessitats dels ciutadans.

 

Junts per Catalunya té previst obrir un lloc web d’ací a poc temps on exposaran els eixos del seu programa electoral. Això els permetrà interactuar també amb els ciutadans.

Respon